Wat is de beste televisie?

De televisie kennen we nu al tientallen jaren, maar de televisie is enorm gegroeid in die tijd. Er zijn veel verschillende soorten televisies, maar om nou de beste televisie voor jou te kiezen moet je eerst wat research doen!

Aansluitingen

Tegenwoordig hebben we allemaal een gameconsole. Nintendo, Playstation, Xbox zijn 3 van de grootste merken. Deze hebben allemaal een HDMI aansluiting nodig. Naast gameconsoles heeft ook je mediabox een HDMI aansluiting nodig en je boxen. Zo kan het zijn dat je misschien zelfs 4 tot 5 HDMI aansluitingen nodig hebt. Kijk daarom eerst naar hoeveel aansluitingen je nodig hebt, voordat je een televisie koopt. Zo ga je het probleem de weg uit om elke keer van HDMI kabel te wisselen!

Kleur

Kies de kleur van je televisie op basis van je interieur. Een interieur met veelal zilver zal beter staan met een zilveren TV. Terwijl een interieur dat vooral zwart is, meer plezier haalt uit een TV met een zwart frame. Ook kan je kiezen voor een speciale lijn samsung TV’s die een schilderijlijst om de TV hebben, dit is een ideaal TV frame als je houdt van een klassiek uiterlijk dat mooi kan blinderen in je interieur.

Standplaats

Kies voordat je een TV kiest, de plek van je TV en of je hem laat staan of ophangt. Voor een Tv die opgehangen gaat worden moet je namelijk ook een speciaal frame kopen waar hij aan gaat hangen. Deze kan universeel zijn, maar moet vooral betrouwbaar zijn en stevig in de muur zitten, zodat de tv uiteindelijk niet op de grond valt.

Scherm

Als laatst kijk je naar het scherm van je TV. Er zijn verschillende soorten schermen op de markt. Het plasma scherm, de LED scherm en de OLED scherm zijn allen een specifieke formule van bepaalde merken zoals Samsung en LG. Philips daarintegen geeft je een nieuwe ervaring door ambilight toe te voegen aan de TV. Dit zijn lichten achter de Tv die de kleuren van het scherm projecteren voor een nieuwe kijk ervaring.

Bron: debeste.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *