Maak voordelig gebruik van de nieuwste technieken

Met volledige toegang tot het mac in cloud concept heb je wereldwijd toegang, het datacenter is met glasvezel verbonden dus je bent er zeker van dat je de snelste verbinding hebt. Op de machines die dedicated zijn, is het mogelijk om je eigen software oplossingen te installeren. Klanten die al gebruik maken van de Mac Cloud zijn zeer te spreken over het gemak en de directe toegang die zij hebben tot de mac cloud. Omdat de klanten belangrijk zijn, is er besloten na feedback om het portfolio uit te breiden met andere hardware producten.

mac in cloud

Meer mogelijkheden met een nieuw platform

Met het nieuwe domein wat in gebruik is genomen, gaat er een hele nieuwe wereld open voor mac in cloud. Vanaf een compleet nieuw platform kunnen nieuwe hardware modellen worden aangeboden, een virtuele Mac wordt op deze manier mogelijk voor iedereen waar dan ook ter wereld. Door de jarenlange ervaring is het mogelijk voor iedereen om gebruik te maken van de diensten, voor zowel ontwikkelaars als studenten. Wereldwijd hebben alle producten direct toegang, met de nieuwste oplossingen moet iedereen toegang hebben tot de Mac producten die overigens ook zeer voordelig zijn met de flexibele abonnementen.

Zowel voor zakelijk als prive gebruik

Een aantal klanten maakte al gebruik van onze diensten, echter werd er regelmatig de vraag gesteld naar krachtige Mac servers om deze in de cloud te huren. Hierdoor is de CloudMac geboren, een complete oplossing voor zowel privé als zakelijke gebruikers van Mac servers in de cloud. Het is de bedoeling dat iedereen overal ter wereld gebruik kan maken van de Apple diensten en producten, hierbij is het niet nodig dat jezelf grote uitgaven moet doen om met de apparatuur te kunnen werken. Je werkt altijd met de nieuwste producten en software tegen de voordeligste prijs per maand. Voordeel hierbij is ook dat je niet gebonden bent aan een locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *