Led reclamebord voor aan de gevel

Mocht u meer reclame willen maken voor uw bedrijf dan is een led reclamebord een heel goed medium. Een led reclamebord kan zowel aan de gevel als op een mast geplaatst worden. Mocht u dus een bedrijfspand hebben dat wat verder van de weg staat dan is het te overwegen om een aparte mast of zuil langs de weg te laten plaatsen zodat het led scherm meer opvalt.

Leddisplayexpert

Als u het led scherm aan de gevel wilt hangen dan moet u er voor zorgen dat u een offerte opvraagt vaan een led scherm met voorkant service. Het is namelijk dan niet meer mogelijk om via de achterkant in het led scherm te komen. Iets wat bij een led reclamebord op een zuil wel kan omdat deze aan de achterkant benaderbaar is. Tenzij u er voor kiest om het led scherm haaks op de weg te zetten en aan beide kanten van de uil een scherm te plaatsen.

Er zijn diverse constructies om tot een scherm te komen die aan de voorkant kan worden geopend.

Zo is het mogelijk om er special led modules op te plaatsen die met een inbus los te halen zijn.

Een tweede optie is dat er aan de bovenkant een scharnier zit en het scherm opengeklapt kan worden. Dit kan echter allen bij kleine led reclameborden omdat de klep die je openklapt wel uit 1 deel moet bestaan.

Zorg er altijd voor dat er op de plek waar het led scherm moet komen een voeding en een datakabel aanwezig zijn om het led scherm op aan te sluiten.

Verder moet u er op letten welke resolutie u wilt dat het beeldscherm krijgt. Hoe hoger de resolutie hoe mooier en gedetailleerder het led scherm zal zijn.

Voor meer informatie over een led reclamebord voor aan uw gevel kunt u contact opnemen met Leddisplayexpert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *