LED inbouwspots als badkamer verlichting

LED inbouwspots voor badkamer verlichting zijn een nieuwe onopvallende vervanging voor bestaande inbouwarmaturen. Inbouw TL-inbouwspots voor zowel laag plafond als zeer laag vloerplafond. Kan worden gebruikt in elke kamer met een hoog plafond of vloeroppervlak. Slechts 25 mm diepe, ingebouwde inbouw LED-spotvervanging voor lage plafondhoogte, slechts 25 mm diep. IP 44 – inclusief zes inbouwspots ter vervanging van halogeenlampen van vijftig W – instelbare stralingshoek van zestig graden – elimineert alle HID-lampen. Direct naar elektrische stekker; geen transformator nodig. Maximaal stroomverbruik tot tweeduizend watt. Gebruikt één zes volt halogeenlamp of één drie volt LED. Gebruikt een snoer van vijfentwintig pond met vier voet kabel.

Een combinatie van inbouwspots

Dit pakket is een combinatie van LED inbouwspots voor badkamers, een hoogwaardige zeshonderd watt halogeen plintverwarming en een driedimensionale omlijsting van een handdoekrail van glasvezel. De LED-spots verlichten de hele badkamer en accentueren zowel de bad- als de toiletruimte, terwijl de glasvezelverwarmde handdoekhouder een tweedimensionale stralingswarmte biedt die verwarmt en ontspant. Het wordt compleet geleverd met een 24 inch brede, 15 cm hoge kast van helder acryl met roestvrijstalen deuren, verzonken planken en een verborgen bedradingssysteem. Het bevat ook een compacte eentraps thermostaatregeling. De Galaxy A7 biedt een unieke combinatie van functies, waaronder een zeskanaals halogeenverwarming, ingebouwde halogeenverlichting en een strak, futuristisch LED-inbouwverlichtingsontwerp.

Badkamer inbouwverlichting

Bij gebruik van LED inbouwspots voor badkamers in combinatie met badkamer-inbouwverlichting kan door het gebruik van LED inbouwspots voor uw badkamer het beste algehele verlichtingsniveau worden bereikt. Om een ​​zo goed mogelijk lichteffect te verkrijgen, is het belangrijk om de LED inbouwspots haaks op de badkamerwand en op de daarvoor bestemde plaatsen te installeren. Eén zo’n punt is om ze zo te plaatsen dat ze loodrecht op het plafond staan. Het tweede belangrijke punt is om ze op een afstand te plaatsen die ongeveer gelijk is aan de diagonaal van de badkamerspiegel. Ook is het aan te raden om in combinatie met de spiegel minimaal zes of acht extra LED-inbouwspots toe te voegen, om in totaal tien LED-lampjes te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *