Ga ook voor voordelig en schoon

Door je eigen energie op te wekken bespaar je flink op de energierekening, het opwekken met zonnepanelen is een manier om dit te doen. Naast een lage energierekening is meehelpen aan een schoon milieu een hele mooie bijkomstigheid. Ondanks dat zonnepanelen steeds voordeliger worden, is het opwekken van zonnestroom een redelijke uitgave om te doen. Maar met zonnestroomcolectief.nl wordt dit een stuk aangenamer, daar kun je voor een kleine vergoeding per maand de panelen huren. Je begint dus vanaf dag één met besparen en te verdienen. 

Zonnestroom

Steeds meer gebruikers

In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen gebruik gaan maken van zonnepanelen, meer dan een half miljoen woningen zijn er al van voorzien. Vaak wordt 75% van het eigen verbruik opgewekt door zonnestroom, gemiddeld verbruikt een huishouden ongeveer 3500 kWh per jaar. Het is voordelig om 2600 kWh zelf op te wekken en het resterende af te nemen van de energieleverancier. Je ziet dat het vanaf de eerste dag al loont om gebruik te maken van het zonnestroomcollectief, hoe eerder je ermee begint hoe eerder je bespaard op je nota.

Alle zorgen uit handen genomen

Wil je ook meewerken aan een beter milieu en besparen op je energienota, dan kun je zonder enige cent te investeren hier nu ook deel van uitmaken. Bij het zonnestroomcollectief worden alle zorgen uit je handen genomen, geen ingewikkelde rekenformules waar je vragen bij hebt. Een bedrag per maand, en de rest wat je bespaart ben je voordeliger uit. Bij het zelf aanschaffen van de panelen, moet je eerst deze terugverdienen voordat je echt op de energienota bespaard. Heb je ook interesse om voordelig je eigen zonnestroom op te wekken, meld je dan direct aan op de website zonnestroomcollectief.nl. Binnenkort geniet ook jij van goedkope stroom en doe je mee om een schone toekomst te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *