Canon cartridges bestel je voordelig online

In deze tijden van thuiswerken en af en toe een dagje naar kantoor kom je er pas achter hoe goed je kantoor voorzien is van alle kantoorartikelen. Zo werkte je voorheen misschien wel eens een uurtje thuis en dan ging je de volgende dag wel naar kantoor om je werk uit te printen. Dat werkt normaal gezien ideaal, maar in het nieuwe normaal kan het zijn dat je dan het overzicht kwijt raakt. Je hebt dus dringend een printer nodig voor je thuiskantoor. En dan heb je een goede deal gevonden voor een Canon printer, maar dan moet je inkt gaan bestellen. Canon cartridges wel te verstaan, die zijn dus zo goed als onbetaalbaar als je ze via Canon koopt. Gelukkig is er een andere manier!

Canon cartridges voor een goede prijs

Je kunt het bijna niet geloven, maar je kunt Canon cartridges bestellen voor een echt goede prijs. Deze cartridges zijn dan misschien niet origineel van Canon, maar dat zegt helemaal niets over de kwaliteit. Sterker nog, de webwinkel is zo overtuigd van de kwaliteit van deze Canon cartridges dat je er maar liefst twee jaar garantie op krijgt. Dat noem ik zeker zijn van je zaak! Op deze manier is de aanschaf van een Canon printer en de bijbehorende inkt wel leuk én betaalbaar.

Welke cartridge kies ik? Er zijn er zo veel!

Niet elke printer, zelfs van hetzelfde merk, werkt met dezelfde cartridges. Zo bestaan er veel verschillende types. Als je op het oog gaat kijken, dan lijken al die cartridges op elkaar, maar er bestaan dus kleine verschillen per cartridge. Om het je gemakkelijk te maken, kun je online gewoon het typenummer van jouw Canon printer invoeren. Je ziet dan al snel of jouw type op voorraad is en wat het je gaat kosten. Bestel je voor een bedrag boven de € 35,00? Dan worden er geen verzendkosten gerekend. En bestel je voor 22.00 uur? Dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd. Dat is ideaal toch? In dit blog vertellen we je nog een aantal andere handige tips! 

Ook handig voor je kinderen!

Moest je voorheen nog wel eens "nee" zeggen tegen je kinderen als ze iets wilden printen? Gewoon omdat het wel erg in de papieren ging lopen? Die tijd is geweest. Je kinderen kunnen ieder project nu gewoon printen, aanpassen en nog een keer printen. Canon cartridges zorgen ervoor dat je kind al zijn digitale vaardigheden kan printen. Dat is niet alleen leuk voor je kind, maar ook voor jou. Je hangt een printje nu eenmaal gemakkelijker op een prikbord.